Uslovi korišćenja

Redakcija Megafona na ovoj stranici objavljuje svoje Uslove korišćenja. Ako želite da učestvujete u radu ovog projekta, podrazumeva se da prihvatate sve uslove koji su navedeni, bez ikakvog izuzetka. Stoga vas molimo da pre nego što se odlučite da nam pošaljete neku informaciju prvo pročitate sve što piše na ovoj stranici.

Uslovi korišćenja:

 1. Popunjavanjem jedne od naših web formi, vi prihvatate sve ovde navedene Uslove korišćenja, čak i ako ih niste pročitali, ili posetili ovu stranicu.
 2. Slanje, pregled i korišćenje informacija koje se nalaze na stranicama Megafona dozvoljeno je isključivo punoletnim licima. Ako ste mlađi od 18 godina, molimo Vas da napustite ovaj sajt.
 3. Na našem sajtu će biti postavljene isključivo informacije koje su argumentovane, a ako su u pitanju kritike ili optužbe protiv drugih lica ili organizacija, one moraju biti potpisane imenom i prezimenom, a lica koja ih šalju za objavljivanje moraju biti potvrđena kao identifikovani korisnici sajta.
 4. Zabranjeno je korišćenje psovki, teških reči ili uvreda na adresu bilo kojih drugih lica ili organizacija.
 5. U interakciji sa drugim korisnicima ovog sajta korektno ćete se ophoditi prema svima. Nikoga nećete napadati na osnovu nacionalnog, seksualnog, verskog ili rasnog opredeljenja, kao ni po bilo kom drugom osnovu.
 6. Ako vam je poznat identitet neke osobe koja je objavila neku temu na sajtu Megafona, ili u okviru komentara, taj identitet nećete obelodanjivati ili ga staviti na znanje drugim osobama, osim ako ta osoba i sama nije odlučila da njen identitet ne bude skriven.
 7. Preuzimate odgovornost za sve vaše aktivnosti na ovom sajtu.
 8. Redakcija Megafona je potpuno oslobođena svake odgovornosti u odnosu na eventualne neistine koje su deo informacije koju ste nam poslali. Takođe se podrazumeva da konsekvence zbog neprijatnosti do kojih može doći nakon objavljivanja informacije koju ste nam poslali snosite lično vi.
 9. Redakcija Megafona ima puno pravo da raspolaže sa svim podacima koje ste nam poslali. To podrazumeva korišćenje informacija na drugim sajtovima i portalima, deljenje na društvenim mrežama i to bez ikakve nadoknade.
 10. Pristupanjem bilo kojoj stranici ovog sajta, uključujući i naslovnoj, prihvatate sve Uslove korišćenja koji su ovde navedeni.
 11. Prihvatate da Redakcija Megafona ima pravo da menja Uslove korišćenja ovog sajta bez ikakve prethodne najave.