PITANJE: Zašto u Kuli ne postoje mesta za lepljenje oglasa i umrlica?

By Rubrika: Kula, Pitanja Objavljeno: 10. novembra 2017. Pregleda: 247

Naša sugrađanka postavila je pitanja u vezi nepostojanja mesta određenih za lepljenje oglasa i umrlica. U Kuli su do nedavno postojala mesta za postavljanje oglasa i umrlica, ispred pošte i preko puta na uglu Kramerove i ulice Đure Strugara. Nakon rekonstrukcije Kramerove ulice, mesta predviđenih za lepljenje oglasa i umrlica više nema. Zašto? Njeno pitanje prenosimo u celosti. 

Zašto u Kuli ne postoje određena mesta za lepljenje kojekakvih oglasa i mesta za lepljenje umrlica? Možda i postoje, a ja nisam upoznata sa tim, jer sam relativno skoro postala Kuljanka.

Umrlicu svoga muža sam zalepila na drvo kod pošte. Ali sam pre toga poskidala sve gluposti koje su bile nalepljene preko umrlica nečijih voljenih. A to su bili oglasi o prodaji tovnih svinja, auta i oglasi za čuvanje dece. Bože me sačuvaj! Zar se to tako radi? Između ostalog i oni koji lepe umrlice bi trebalo da poštuju ostale čije se već nalaze tu.

Moj muž je preminuo pre tri nedelje, a njegova umrlica prelepljena je već posle par dana. Sramota koliko ljudi ne poštuju preminule, a zaboravljaju da to čeka i njih i njihove drage ljude.

Toliko od mene.

Jelena Bojović

Napiši komentar

wpDiscuz