Pitanje čitaoca u vezi sa doktorima specijalistima u Kuli

By Rubrika: Kula, Pitanja Objavljeno: 19. januara 2018. Pregleda: 586

KULA – Naš čitalac postavio je pitanje koje se odnosi na nepostojanje lekara specijalista u Domu zdravlja u Kuli. Pitanje prenosimo u integralnom obliku.

„Zašto Kula nema ginekologa, pulmologa, očnog lekara, neurologa (jer ovaj što radi je u penziji), a ima svaki dan 4 medicinske sestre koje sede i lupaju pečate, naplaćuju participaciju svaka za svog lekara. Zar to ne može da radi neko sa srednjom školom, a ove što sede tamo nek rade za šta su školovane. Tamo je potreban samo jedan čovek da bi bio zaposlen i da radi. Možda su to partijska radna mesta?“ – pitao je naš čitalac.

Odgovore i komentare možete ostaviti dole. Pozivamo vas da se uključite u raspravu, kako bi pokrenuli diskusiju koja je definitivno od javnog značaja kada je reč o ovoj temi.

Napiši komentar

Naravno da su partijska radna mesta,evo ja godinama ne mogu da se zaposlim u struci zbog takvih,na konkursima dobijam odgovor „da nemam adekvatno obrazovanje“ u prevodu niste u stranci i blizu vatri.

Tako je,mi sto nismo u stranci potpuno smo neadekvatno obrazovane😄

Razumem zabrinutost sugradjanina,al treba biti i realan sto se tice sestara koje sede i „samo lupaju pecate“ i “ naplacuju participaciju“ .Sede tu njih 4 jer smo mi narod nervozan i dosta nam je sto i ovako cekamo u redu pa necu valjda cekati i na pecate i samim tim cim stojimo jos dva minuta u redu nastaje tenzija ..ponekad i vredjanje…

da je iza saltera ljubazna osoba ,pacijenti bi bili manje nervozni,one vode privatne razgovore a pacijente samo iritiraju sa takvim ponasanjem,samo sto nas ne tuku cak znaju da povise ton no no!!!!!cuvajte se jel moze da vam se desi da vas doktor i ne primi…..bravo za takve sestre

U Vrbasu ih ima, al džaba

U Austriji medicinske sestre ti izmere krvni pritisak, vade krv itd, dok stignes, kod doktora, ne pijuckaju kaficu i pecatiraju bez veze

Ne samo u Austriji vec i u drugim zapadnim zemljama pacijent se drugacije prima….ove sto sede u Kuli su zlo za zdravstvo…..sramota

Kula ima plućnog lekara dr.Mršavića i doktor nije u penziji,radi pre podne i pacijenti se ne zakazuju.

Pitanje ima osnovu-za ocnog lekara treba ici u Sombor, ginekologa u Odzake..neurologa ni ne znam, a jedan pulmolog radi punom parom svakim radnim danom .

Sve pohvale za sestre,veoma ljubazne i spremne da vam izadju u susret kad god mogu!

Pneumologa u Kuli imamo,prosle nedelje sam vodila sina ,primljena sam isti dan,bez zakazivanja,detaljno su uradjene analize i Kontrola obavljena u dogovorenom terminu.

wpDiscuz