Odricanje

Pošto Megafon kao projekat podrazumeva slanje lokalnih informacija od strane građana koji nemaju obavezu da se identifikuju, naši moderatori će se truditi da na kvalitetan način filtriraju sadržaj. To znači da neće biti objavljeno sve što nam pošaljete.

Sve neargumentovane tvrdnje biće ignorisane ako redakciji Megafona nije poznat lični identitet osobe koja nam je poslala te informacije. Pa ipak, šansu za objavljivanje informacija povećavate na taj način što ćete nam omogućiti da vas identifikujemo. To možete učini putem forme Verifikuj me. U tom slučaju ćete lično odgovarati za sadržaj svake informacije koju nam pošaljete. Sve informacije koje budu objavljene od strane pošiljaoca potvrđenog identiteta, biće posebno označene kao verifikovane.

Sve informacije koje su ovde objavljene nisu stav redakcije Megafona, niti naša redakcija uključujući moderatore i administratore sajta odgovara za istinitost navedenih tvrdnji, kritika ili optužbi. Za svaku informaciju koju ovde objavimo odgovara lično osoba koja nam ju je i poslala.

Takođe nismo odgovorni ako na sajtu Megafona bude objavljena neka fotografija ili bilo čiji autorski rad. To činimo samo onda kada nam ih pošalje verifikovani korisnik, tj. pošiljalac. Mi dakle smatramo da je sve što nam šaljete putem web formi u vašem vlasništvu ili da imate dozvolu za korišćenje tuđeg autorskog rada koji nam šaljete.

I na kraju, redakcija Portala Naše Mesto nema apsolutno ništa sa radom ovog projekta. Oni ne odgovaraju za bilo šta što je kod nas objavljeno.