Bezbednost u saobraćaju na glavnoj ulici diskutabilna! Dokle?

By Rubrika: Kritike, Kula Objavljeno: 23. septembra 2017. Pregleda: 15

Pogledajte ovu sliku. Na njoj je udarna rupa koja se nalazi u ulici M. Tita. Nalazi se na strani kolovoza kada se ide iz pravca Vrbasa prema benzinskoj stanici NISa (150m od benzinske). Kao što vidite rupa je velika, a trenutno je „zatrpana“ šutom, koji će nestati čim padne prva kiša. A i taj šut je najverovatnije doneo neko iz komšiluka u neposrednoj blizini te rupe.

Pa sad meni nije jasno, kako vas nije sramota da planirate menjanje naziva ulice, a ulica se raspada. Ali bukvalno! Da li je potrebno da neko izgubi život na tom mestu, da bi vi zakrpili put?

Bezbednost u saobraćaju na glavnoj ulici u Kuli je veoma diskutabilna! Dokle?

Miloš

Napiši komentar

Stvar koju nikako ne mogu da podnesem je kad neko nesto radi samo da bi se reklo vidi ovaj nesto radi.Nikada ili bar ne za zivota vecine nas taj put nece biti sredjen kako bog zapovjeda ma koliko nas izginulo.Titova ulica je relativno skoro „radjena“ raskrsnica kod ekonomske skole je bila zatvorena…radilo se…jeste prolazili skoro tuda? Sta reci za takav rad mozda bolje da ne diraju nista…neka su oni nama dali tablu DTD tacno na mostu velikog backog kanala.

Neko će da nasuče auto na semaforu kod robne kuće kolko je ravan asfalt…..dalje ne bi komentarisao

Ja sam na izlasku prema Crvenki. Meni se sva kuća trese kad kamioni ulete u rupe, zidovi pucaju…

wpDiscuz